Hallo vrienden van de bioMARKT ,

Op 2 oktober vieren we de eerste verjaardag van onze bioMARKT. Die dag zullen ook de meeste occasionele standhouders aanwezig zijn. Het wordt dus een uitgebreide markt.

Bovendien verwelkomen we vanaf 10h30 de Gentse Band April&June voor een aperitiefconcert. Ze brengen live folk, chanson en wereldmuziek zoals ze die verzameld hebben op hun CD PROMISED LAND. Er zal muziek zijn tot het einde van de markt.

Terwijl jullie luisteren, serveren wij een hapje en een drankje (wijn, fruitsap en water).

Daarnaast komt ook Partago, de Gentse elektrische autodeelcoöperatie, zijn project aan u voorstellen. Je kunt, indien je dat wenst, een testritje maken met de 6de elektrische deelauto die voortaan klaarstaat aan Gent Sint Pieters. De mensen van Partago voorzien ook een hapje en een drankje. Meer info op http://www.partago.be

Iedereen welkom,

Lut &Monique

met de steun van :
het buurtcomité Buitensporig
en de Stad Gent- Cultuurdienst en Arstiest zoekt Feestneus