Dag beste bioMARKTklanten,

Op 22december kondigden we het nieuws al aan : vanaf zondag 15 januari staat Ward van de Bio-Bakkers met zijn kraam op ons marktje. Als hij voldoende klienteel heeft komt hij wekelijks terug. Het accent ligt op het assortiment aan brood, maar je zal ook koffiekoeken en broodjes (pistolets!)kunnen kopen en misschien wel wat gebak.

Maar er is nog meer goed nieuws. Nu zondag verwelkomen we een ander nieuw kraam: Paul Van Calster komt met biofruitsap van appelen, cranberry, vlier en vlierbloesem, rode biet, tomaten, aloë vera, wortel, pastinaak en groenten, maar ook diverse soorten konfituur, stroop en gedroogde biovruchten.
We kijken er naar uit.

Na de pauze van 25 december en 1 januari zijn onze vaste bio-handelaars terug: je zal weer volop verse groenten en fruit, heerlijke kazen, melk en eieren, en… etherische oliën (De ontknoping) kunnen kopen

Ook Seppe van Dubbeldoel zal er zijn maar… zonder vlees. Zijn vaste slachter en vleesverwerker zijn met verlof. Vanaf volgende week wordt alles weer normaal. Nu zondag vergast Seppe zijn klanten en de marktgangers in het algemeen op een warme chocolademelk en een babbel over zijn toekomstplannen. De ideale gelegenheid om suggesties te doen.

We hopen jullie talrijk te ontmoeten op de markt maar wensen jullie alvast nu al het allerbeste voor 2017. Moge het een vredevol jaar worden met respect voor mens en natuur.

Lut en Monique