Dag beste bioMARKTklanten,

Nu zondag 15 januari staat Ward van de Bio-Bakkers voor ‘t eerst met zijn kraam op ons marktje. Als hij voldoende klienteel heeft komt hij wekelijks terug. Het accent ligt op het assortiment aan versgebakken brood (kan terplaatse gesneden worden), maar je zal ook koffiekoeken en broodjes (pistolets!)kunnen kopen en misschien wel wat gebak.

Als het weer geen stokken in de wielen steekt dan kunnen we nu zondag ook een ander nieuw kraam verwelkomen : Paul Van Calster komt met biofruitsap van appelen, cranberry, vlier en vlierbloesem, rode biet, tomaten, aloë vera, wortel, pastinaak en groenten, maar ook diverse soorten konfituur, stroop en gedroogde biovruchten.
We kijken er naar uit.

Ook Seppe van Dubbeldoel zal er zijn met vers rund- en varkensvlees. Sla een extra voorraad in want de week erna is Seppe uitzonderlijk afwezig. Vanaf zondag 29 komt hij dan weer wekelijks terug met een volledig assortiment.

‘tHerdertje en ‘tAmbrozijn zijn weer wekelijks op post.
De ontknoping (etherische oliën) komt niet omwille van de verwachte regen.

Tot zondag, hopelijk met een straaltje zon tussen de regenbuien.