Hallo,

OOk nu zondag 22 januari staat Ward van de Bio-Bakkers met zijn kraam op ons marktje. Het accent ligt op het assortiment aan versgebakken brood (kan terplaatse gesneden worden), maar je zal ook koffiekoeken en broodjes (pistolets!)kunnen kopen en gebak.

Paul Van Calster komt terug met biofruitsap van appelen, cranberry, vlier en vlierbloesem, rode biet, tomaten, aloë vera, wortel, pastinaak en groenten, maar ook met diverse soorten gedroogde biovruchten en noten.
We kijken er naar uit.

Seppe van Dubbeldoel is er niet bij deze week. Vanaf zondag 29 komt hij weer wekelijks met een volledig assortiment.

Deze week is Danica er wel met de etherische oliën van De Ontknoping.

Sandra van Hooked by Uncooked verrast ons weer met allerlei lekkers vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers: rawvegan taarten, cupcakes, granola, raw bars, energiesnacks en misschien ook koekjes.

Volgende week (29/1) komt Tarte à terre met de gekende heerlijke vegetarische quiches. Ikzelf hoop dat ze dan ook hun onvergelijkbare Chilli sin carne zullen bij hebben.

Tot zondag, M