Zoals alle andere markten in open lucht is onze biomarkt afgeschaft tot de coronamaatregelen worden opgeheven. Hopelijk kan dat snel.

Onze marktkramers hebben echter niet stilgezeten.

‘t Herdertje is maandag langsgegaan bij iedereen die een bestelling had geplaatst. Hij heeft gelukkig kunnen uitverkopen.

Voor het brood van Bruud kan je terecht bij Himschoot in de Koningin Elisabethlaan, 112, open alle dagen van 7h30 tot 18h. Als je wil kan je een brood opzij laten leggen door te bellen naar 0467 09 27 91.

Voor groenten en fruit (en voor de chocolade van Mohow) verwijs ik naar het vorige bericht. Vandaag zaterdag was het een groot succes maar Jarno steekt graag een tandje bij. Vandaag was er één afhaalpunt in Gent nl Patijntjesstraat 143. Wie bij de volgende bestelronde ook wil fungeren als afhaalpunt kan zich aanmelden bij Jarno 0486 23 09 89.

De boerderijwinkel van Dubbeldoel (Seppe) in Gooik draait op volle toeren. De plaatselijke afzet is verdrievoudigd. We vermoeden echter dat een aantal onder jullie binnenkort ook graag een bestelling zouden willen plaatsen. We bespreken het met Seppe en laten jullie op de website en op Facebook wat mogelijk is.