Hallo lieve vrienden en klanten van de bioMarkt,

Zoals eerder aangekondigd wordt onze geliefde biomarkt op zondag 24 mei heropgestart. Het wordt een ietsje minder gemoedelijk dan ervoor maar vanop 1,5 m afstand kan je ook met mekaar praten of mekaar al was het maar vriendelijk groeten! Lees hieronder de voorschriften.

Als alles goed gaat komen er de volgende weken kleine nieuwe kraampjes bij met specialiteiten als dadels, olijfolie, gefermenteerde voeding, thee enz.

Deze week zal het aanbod beperkt blijven tot de kern: groenten en fruit, zuivel, eieren en kaas, brood en gebak met toch 1 specialleke: lentehonig van onze imker Tim.

Seppe (vleeskraam) komt ook pas volgende week terug.

Op de markt gelden strikte hygiƫnevoorschriften. De handelaars dragen een mondmasker, klanten hoeven dat niet te doen maar het is wel aangeraden. Iedereen zal plaatselijk de handen moeten ontsmetten.

De algemene afstandsregel geldt hier uiteraard ook.

Er wordt ook een verplicht eenrichtingsverkeer voorzien. Iedereen zal rond de fontein draaien in tegenwijzerzin. Wie start aan de trappen aan het station komt eerst het groentenkraam tegen, en gaat dan verder aan die kant rond de fontein naar de andere kramen. Wie aan de andere kant het plein betreedt mag niet rechtstreeks naar de bakker maar moet eerst in tegenwijzerzin rond de fontein lopen tot bij de bakker. Wie van een ander kraam terug naar groenten en fruit wil moet verder rond de fontein draaien en aansluiten bij de rij voor het groenten en fruit.

tot zondag